Vlogchallenge

Win een vlogworkshop van Tommy van Lent!

Hoe zorg jij dat je veilig thuiskomt? Heb je een briljante plek bedacht voor het opbergen van je mobieltje? Of een andere geniale oplossing om je aandacht op de weg te houden? Wij zijn benieuwd naar jouw lifehacks. Oftewel: jouw tips en tricks om veilig van A naar B te fietsen!

Hoe doe ik mee?
Wil je met jouw lifehack een vette prijs winnen? Doe dan mee aan onze Vlogchallenge! Maak met jouw mobieltje een korte video waarin je jouw lifehack met ons deelt. Hoe je dat doet is helemaal aan jou. Alleen of met een groep, in een liedje of in  jouw beste toneelspel: wees creatief. Maar pas op met gekke stunts… We willen ongelukken juist voorkomen!

Waar moet je inzending aan  voldoen?

  • Je moet 10, 11 of 12 jaar oud zijn op het moment dat je je inzending verstuurt;
  • De link naar jouw video (bijvoorbeeld een link naar YouTube, Vimeo of WeTransfer) stuur je in via deze uploadpagina.

Een paar tips voor het filmen:

  • Zorg voor goed licht. Als je overdag buiten filmt zit je sowieso goed!
  • Film met je mobieltje horizontaal: zoals je zelf ook het liefste video’s kijkt.
  • Maak een testvideo om zeker te weten dat je goed te verstaan bent.

Een professionele jury, waaronder Tommy van Lent zelf, beoordeelt de video’s en kiest een winnaar. Deze maakt Tommy persoonlijk bekend. Wie weet ben jij de gelukkige! Je kunt meedoen tot en met 15 oktober 2021.

In april en juli 2021 maken we een selectie van de leukste inzendingen die we tot dan toe hebben ontvangen. Deze vloggers maken kans op de hoofdprijs. Zo hoef je als ‘vroege’ deelnemer niet tot oktober te wachten om te horen of je nog in de race zit! Welke inzendingen de selectie halen maken we hier, op deze pagina, bekend.