Pers

Hieronder staan de meest recente persberichten van de MONO-campagne in Gelderland en Overijssel. Deze persberichten mogen gebruikt worden voor publicatie. De foto’s mogen alleen gepubliceerd worden in combinatie met berichtgeving over deze campagne. High-res afbeeldingen zijn beschikbaar via de woordvoerster.
Heb je persgerelateerde vragen over de campagne? Dan kun je contact opnemen met Sietske Plantinga van Keijzer.
MEER INFORMATIE

Woordvoerster: Sietske Plantinga

sietske@vankeijzer.nl

06-21208212

PERSBERICHT: Zwollenaren maken tijdens het tanken de afspraak om MONO te rijden

3 apr. 2023 Gerdien Rots, wethouder Zwolle, en Maarten Slingerland, wethouder Zwartewaterland en bestuurlijk thematrekker verkeersveiligheid in West-Overijssel, vroegen maandagochtend 3 april aandacht voor MONO rijden bij tankende automobilisten bij Shell Blaloweg in Zwolle.

PERSBERICHT: MONO Minecraft workshop leert jongeren waarom ze hun telefoon in hun tas moeten laten tijdens het fietsen

3 feb. 2023 De provincies Gelderland en Overijssel lanceerden vandaag een MONO Minecraft workshop voor jongeren tussen de 12-15 jaar. In deze innovatieve verkeersgame leren jongeren spelenderwijs waarom ze hun telefoon in de tas moeten laten tijdens het fietsen. Ruim 80 tweedeklassers van het Twickel College in Borne kregen de primeur.

PERSBERICHT: Tankende automobilisten in Nijmegen beloven MONO te rijden

21 nov. 2022 Helga Witjes, gedeputeerde voor o.a. mobiliteit bij de provincie Gelderland, vroeg maandagochtend 21 november bij Shell Neerbosscheweg in Nijmegen aandacht voor MONO rijden bij tankende automobilisten.

PERSBERICHT: Tim Coronel trapt actie ‘Sociaal bijtanken’ af in Overijssel

28 mrt. 2022 Tankstations zijn natuurlijk dé plek om te tanken, maar ook de ideale plek voor ‘sociaal bijtanken’. Oftewel: je appjes beantwoorden, snel je dringende mails lezen of je social media bekijken.

PERSBERICHT: ReintenInfra zet in op MONO rijden bij hun medewerkers

24 mrt. 2022 Telefoongebruik in het verkeer komt helaas nog te vaak voor, met alle gevolgen van dien. Herman Reinten, directeur bij ReintenInfra, is zich bewust van de rol die hij als werkgever speelt. Zijn mensen zijn dagelijks bezig met het aanleggen, reconstrueren en onderhouden van (snel)wegen.