Pers

Hieronder staan de meest recente persberichten van de MONO-campagne in Gelderland en Overijssel. Deze persberichten mogen gebruikt worden voor publicatie. De foto’s mogen alleen gepubliceerd worden in combinatie met berichtgeving over deze campagne. High-res afbeeldingen zijn beschikbaar via de woordvoerster.
Heb je persgerelateerde vragen over de campagne? Dan kun je contact opnemen met Sietske Plantinga van Keijzer.
MEER INFORMATIE

Woordvoerster: Sietske Plantinga

sietske@vankeijzer.nl

06-21208212

PERSBERICHT: Tankende automobilisten in Nijmegen beloven MONO te rijden

21 nov. 2022 Helga Witjes, gedeputeerde voor o.a. mobiliteit bij de provincie Gelderland, vroeg maandagochtend 21 november bij Shell Neerbosscheweg in Nijmegen aandacht voor MONO rijden bij tankende automobilisten.

PERSBERICHT: Tim Coronel trapt actie ‘Sociaal bijtanken’ af in Overijssel

28 mrt. 2022 Tankstations zijn natuurlijk dé plek om te tanken, maar ook de ideale plek voor ‘sociaal bijtanken’. Oftewel: je appjes beantwoorden, snel je dringende mails lezen of je social media bekijken.

PERSBERICHT: ReintenInfra zet in op MONO rijden bij hun medewerkers

24 mrt. 2022 Telefoongebruik in het verkeer komt helaas nog te vaak voor, met alle gevolgen van dien. Herman Reinten, directeur bij ReintenInfra, is zich bewust van de rol die hij als werkgever speelt. Zijn mensen zijn dagelijks bezig met het aanleggen, reconstrueren en onderhouden van (snel)wegen. 

PERSBERICHT: TAUW Nederland maakt MONO rijden in het verkeer bespreekbaar

27 jan. 2022 Veilig Verkeer Nederland verzorgde twee online MONO-workshops bij TAUW. MONO rijden betekent rijden zonder afleiding. Je concentreert je op de weg en je mobiel staat op niet-storen.

PERSBERICHT: TikTokker Folkert laat jongeren zien hoe zij MONO kunnen fietsen

14 okt. 2021 Twee tweedejaars havo klassen van het Johannes Fontanus College in Barneveld zaten er woensdag helemaal klaar voor. De bekende Barneveldse TikTokker Folkert (ruim 300k volgers) kwam langs om ze een workshop TikTok te geven. Maar niet zomaar een workshop. Het thema van de workshop was gekoppeld aan een verleiding die [...]