OVER

Tijdens het rijden is je aandacht bij het verkeer en laat jij je niet laten afleiden door je mobiele telefoon. Onze missie? Deze opvatting en het bijbehorende gedrag te verankeren in de samenleving van Oost-Nederland en er zo voor te zorgen dat iedereen elke dag veilig thuiskomt. Dit doen we met behulp van een groot aantal acties en een bijbehorende communicatiecampagne die zowel online als offline op verschillende plekken te zien zal zijn.

(Onderstaande foto is gemaakt voor corona.)

Groepen meiden op de foto tijdens de actie Fotoframe

ROV Oost-Nederland

Deze MONO-campagne is een initiatief van het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Oost-Nederland (ROV Oost-Nederland) en wordt uitgevoerd door een samenwerkingsverband van Responsible Young Drivers (RYD), Veilig Verkeer Nederland (VVN), Keijzer Marketing, Communicatie & Management en verkeerskundig bureau XTNT.

Het ROV Oost-Nederland is in Gelderland en Overijssel dé partner voor verkeersveiligheid. Met onze kennis van verkeersveiligheid en Oost-Nederland brengen we de juiste partners bij elkaar en initiëren we projecten. We richten ons daarbij op gedragsbeïnvloeding van weggebruikers. Het ROV Oost-Nederland is een initiatief van de provincies Overijssel en Gelderland.

Logo's van XTNT, RYD, VVN en Keijzer